Faldunderlag

Faldunderlag i naturgummi til legepladser m.v.

Dansk Gummibelægning er en landsdækkende virksomhed. Vi er specialister i faldunderlag i naturgummi til bl.a. legepladser, sportsgulve m.v. Vores målsætning er at lave de bedste underlag til den rigtige pris uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten.

4 fordele ved vores faldunderlag

Kontakt os på 29829236 for at høre mere. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på et faldunderlag i dit format og til netop dit formål.

Tigermulch til legeplads og landskabsområder

Tigermulch er en gummibelægning af et groft granulat, der ligner træflis. Materialet er et genbrugsprodukt, der består af iturevne bildæk, der er indfarvet i PU-bunden maling.

Det fås i forskellige naturtro farvekombinationer. Det er et godt og flot produkt i landskabsområder. Tigermulch er certificeret til at kunne bruges på legeområder med en maximal faldhøjde på 3 meter.

Sikker leg med det bedste faldunderlag

At falde er en naturlig del af barndommens leg, læring og udvikling. Men sikkerheden skal være i orden. Det bedste faldunderlag er helt sikkert en helstøbt gummibelægning. Udover at det er stødabsorberende, minimerer det også risikoen for alvorlige skader – og det er behageligt at gå på.

Underlaget gør ligeledes legepladsen let tilgængelig for børn og voksne med funktionsnedsættelse af forskellig slags.

Det er et slidstærkt underlag, som ikke har nogen samlinger, hvor skidt og snavs kan samle sig, og den permeable overflade er let for vandet at trænge igennem, således at du altid har en hurtigtørrende overflade.

Fuldstøbte gummibelægninger efter dine ønsker

Vi har mange års erfaring inden for faldunderlag til legepladser og gummibelægninger i alle afskygninger. Ingen opgave er for lille, stor eller kompliceret.

Vi fremstiller fuldstøbte gummibelægninger efter dine ønsker. Leg med 30 forskellige farver, der kan kombineres, som du ønsker det. Lav for eksempel figurer, logoer, veje og broer og spændende dyr – selv i 3D!

Vi forsøger at lave markedets bedste belægninger med de bedste materialer og alle vores medarbejdere elsker at bruge deres kreativitet til at lave de specielle belægninger som kunderne til tider ønsker.

Se også vores tilbud inden for

Ring i dag på 29829236 og fortæl os om din opgave. Vi yder professionel rådgivning og vejledning, så vi ud fra dine ønsker hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning.

Vi glæder os til at betjene dig!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din belægning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.